EVERYis1 Kontorstol

EVERYis1 er en stilfuld og moderne kontorstol, der tilpasser sig brugeren i stedet for at brugeren tilpasser sig stolen. Stolen lrveres med en ryg i stof eller net. Stoffet har en slidstyrke på 100.000 martindaler
Ryglænets spænding justeres automatisk til forskellige kropsvægte takket være den nyudviklede autolift-synkronmekanisme.

EVERYis1 er designet af Sven von Boetticher, som er en tysk produktdesigner og grundlægger af designfirmaet ID AID.

EVERYis1 Kontorstol

Kontakt os for yderligere informationer samt priser

EVERYis1 Kontorstol

EVERYis1 Kontorstol

PUREis3 Kontorstol

PUREis3 er en fleksibel kontorstol designet til aktive brugere. Kontorstolen er påført i sort eller hvidt mesh med sort stofsæde med 100.000 martindaler
PUREis3-stolen tilpasser sig brugerens krop og bevægelser uden en masse tidskrævende indstillinger. Vi har PUREis3 i sort alt. hvidt mesh med sort stofsæde med 100.000 martindaler. PUREis3-arbejdsstolen fra Interstuhl er designet af Andreas Krob og Joachim Brüske.

PUREis3 Kontorstol

Kontakt os for yderligere informationer samt priser

PUREis3 Kontorstol

PUREis3 Kontorstol

Lyon Kontorstol

Lyon Kontorstol

Kvalitet
Pris er en vigtig faktor i valget af kontorstol. Prisen er altid relateret til kvaliteten af et produkt. Det er derfor vigtigt, at en stol føles solid. Kontroller også, om mekanismen er lavet af metal eller plast. En plastmekanisme nedbrydes meget hurtigere end en i metal, dette skyldes stolens belastning.
Ud over mekanismens kvalitet er det også vigtigt, at stoffet har den rigtige kvalitet. Stoffets kvalitet kan måles ved at se på antallet af drejninger på martindal-testen. Det er også vigtigt, at puden under stoffet er i den rigtige kvalitet.

Ryglæn
Det skal være muligt at dreje ryglænet tilbage på kontorstolen, så brugeren kan læne sig mere end 90 grader. De bedste stole tillader rygbevægelsen at tilpasse sig brugerens bevægelser. Vælg en kontorstol med ryglæn, der er bred nok til ryggen, og som i det mindste giver god støtte til midten af ryggen. Lyon kontorstol er udstyret med en højdejusterbar ryglæn.

Armlæn
Når man sidder foran skrivebordet, er det vigtigt, at kroppen har en naturlig kropsholdning. Med justerbart armlæn kan brugeren sætte armene i en 90-graders vinkel på skrivebordet, der ikke kun føles naturlige, men også vil opleves som meget mere behagelige. Sørg derfor for, at armlenet kan justeres til armene. Lyon kontorstol er udstyret med et 3D justerbart armlæn med blød pude.

Hjul
Når du vælger den rigtige kontorstol, er det også vigtigt at være opmærksom på hjulene under stolen. Ikke alle typer hjul er velegnet til alle typer overflader. Vælg derfor multifunktionelle hjul, hvis det er muligt, så stolen kan bruges optimalt. Lyon kontorstole er udstyret med 60 mm multifunktionelle hjul.

Garanti
5 års garanti

Certificeringer
Lyon kontorstol er certificeret i henhold til EN1335

Andet
100.000 Martindale
Stolen kan låses i 4 positioner takket være en tilbageslagsbeskyttelse
Udstyret med synkronmekanisme

Lyon Kontorstol

Kontakt os for yderligere informationer samt priser

Lyon Kontorstol

Lyon Kontorstol