Betingelser, cookie-
og privatlivspolitik

Her kan du læse om vores betingelser for anvendelse af sitet

Introduktion

På sitet bjerring-sale.dk indhenter vi kun persondata hvis det er relevant for din aktivitet på sitet. Det være sig du kontakter os, tilmelder dig et nyhedsbrev, køber et produkt eller ligende. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi ønsker at skabe fuld tryghed for dig, når du bruger vores digitale tjenester og produkter. Vi har en klar virksomhedspolitik om, at dine personoplysninger bruges ansvarsfuldt med respekt for dit privatliv og selvfølgelig så den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning overholdes.

Anvendelse af Cookies

Der indsamles også Cookies – som er oplysninger, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Vi har længere nede på denne side uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Ophavsret

Brugsretten til billeder der anvendes på bjerring-sale.dk tilhører enten bjerring-sale.dk eller er venligst udlånt af en leverandør. Billederne kan også være købt eller lånt fra billedebureauer. Ingen af billederne på sitet må derfor gengives uden forudgående aftale med bjerring-sale.dk.

Alle tekster er udarbejdet af bjerring-sale.dk, medmindre andet er angivet. Intet indhold må, hverken i uddrag eller i sin komplette form, benyttes eller udgives andre steder online. Dette gælder også i forskellige fora og på de sociale medier.

Link i stedet til den pågældende side med det indhold, du gerne vil dele med andre, er meget velkomne. Er du interesseret i at benytte dele af indholdet offline, er du velkommen til at sende os en mail på: info@bjerring-sale.dk med dine ønsker.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til, ved brug af kontaktformularen

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, telefonnummer og email samt eventuelt en besked til os.

Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at ringe eller skrive til dig, præcis som du har bedt os om i formularen. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi kontakter til, så vi kan give dig den bedst mulige service.

Cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Læs vejledning om cookie håndtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder i varierende omfang også cookies fra disse: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering.

Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysning

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: mail@bjerring-sale.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Børge Bjerring
Tykhøjetvej 20, Hal 5
7323 Give

Tlf: +45 77 34 52 06

Cvr/vat: 10 34 49 80

E-mail: salg@bjerring-sales.dk

Vi forbeholder os retten til at opdaterer vores politiker.
Denne side er sidst opdateret: 14. september 2021.

Denne side med cookie- og privatlivspolitik er sammensat i samarbejde med Cookiebot.