Tekstiler og Molton scenetæpper

– til skoler, teatre, kulturhuse, institutioner m.m.

Tekstiler og Molton scenetæpper i lange baner
- gør din scene flot

Når det kommer til at skabe en indbydende og professionel scene, er et teater tæppe den vej man bør gå. Morton scenetæpper er en vigtig del af enhver sceneproduktion.

Her findes en stor del af stemningen og atmosfæren på en scene og samtidig kan et scenetæppe bruges til at skabe specielle effekter i en forestilling eller koncert.

Molton scenetæpper er lavet af kraftigt stof, der er designet til at modstå gentagen brug og vil holde til mange forestillinger.

Scenetæpper er perfekte til alle slags forstillinger og podier

Her finder du information omkring Bjerrings Molton scenetæpper der er lavet af 100% brandhæmmende bomuldsstof med lyddæmpende effekt. Tæpperne hænges typisk fra lægter over scenen og kan bruges til at skabe en række forskellige looks.

For eksempel kan de bruges til at skjule gamle og grimme kulisser eller områder bag scenen, som i ikke ønsker, at publikum skal se. Scenetæpper også være med til at skabe forskellige spilleområder på scenen, hvilket kan være meget nyttigt, hvis i iscenesætter en storstilet produktion med flere scener. Endelig kan et Molton scenetæppe tilføje noget ekstra farve og tekstur til jeres scenedesign, som virkelig kan være med til at bringe produktionen til live.

Herunder finder du mere information omkring Molton teater tæpper.

Professionel vejledning og rådgivning om Molton scenetæpper

Bjerring har mange års erfaring inden for branchen. Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning, og alt fra ideer og ønsker til en færdigmonteret løsning til jeres projekt. Vi garanter de bedste og mest professionelle løsninger til dine projekter.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Kontakt

Ring til os

Adresse Tykhøjetvej 20, Hal 5, 7323 Give
Email salg@bjerring-sales.dk