Professionel auditorie
indretning og inventar..

Forelæsninger og præsentationer – vi leverer alt i inventar til auditorier

Inventar til auditorium på skoler, institutioner og ligende
- store som små auditorier

BJERRING Auditoriestole er med stilfuldt design, kombineret med ergonomisk form med til at giv komfort til brugerne. Stolene leveres med mulighed for forskellige typer skriveplader, faste eller vipbare. De fleste af stolene har mulighed for højere rygge og dermed også nakkestøtte. Stolene kan leveres i forskellige typer tekstiler eller syntetisk læder efter ønske. Kan også leveres i hospitals læder-typer af syntetisk læder.

Stolene passer til moderne foredrags- og konferencesale. De fleksible stole gør det muligt at tilpasse dem til de forskellige opbygninger, uanset om det er fladt, skrående eller trinopbygning. Flere af stolene har mulighed for indbygget el og usb stik. Nogle af stol typerne kan produceres til at stå i bue.

Se flere tekniske beskrivelser af stolene i produktkategorierne herunder – her er der også mulighed for at downloade brochure.

Professionel vejledning og rådgivning

Bjerring har mere end 40 års erfaring inden for branchen. Vi kan sammen med vore leverandør og producenter, hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til færdigmonteret løsninger til jeres projekt. Vi garanter de bedste og mest professionelle løsninger til jeres audiotorie.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Kontakt

Ring til os

Adresse Tykhøjetvej 20, Hal 5, 7323 Give
Email salg@bjerring-sales.dk