Teleskoptribuner
og mobile tribuner

Tag jer godt af de siddende med ideelle tribunepladser i fleksible løsninger

BJERRING teleskoptribuner og mobile tribuner til alle formål

Tilskuere, besøgende og elever, der ikke har det godt og behageligt på siddepladserne, kan heller ikke holde fokus på dét, der sker foran dem. Dårlige siddepladser skaber ubekvemmelighed i forsamlingen, og det leder til rastløshed og kiggen på uret.

Kort sagt, så kan dårlige siddeforhold hurtigt hive engagementet og energien ud af rummet.

Hos BJERRING er vi specialister i at sikre folks ve og vel på tilskuerrækkerne.

BJERRING leverer teleskobtribuner og mobile tribuner i alle størrelser og til alle formål. Her kan I nemt vælge mellem en lang række af forskellige modeller – og finde de tribuner, der passer præcist til jeres situation.

Teleskoptribuner

En teleskoptribune er en smart løsning til jer, der ønsker mere fleksibilitet i salen. Teleskoptribuner kommer med sammenklappelige sæder, og selve tribunen kan klappes sammen og foldes ud efter behov. Det giver mulighed for at klappe teleskoptribunen af vejen, når den ikke er i brug – så kan I gøre plads til andre arrangementer.

Teleskoptribuner er mest velegnede til indendørs brug. Tribunerne kan produceres og leveres efter forholdene i lokalet, og I kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige stole- og sædetyper. Alt efter størrelsen kan I også få teleskoptribuner med automatisk ud- og sammenkøring, i modsætning til den manuelle løsning. I kan også få stole og systemer, der selv rejser og lægger stolene ned.

I kan både vælge om I vil fastgøre teleskoptribunerne i væg og/eller gulv, eller om de skal leveres som mobile teleskoptribuner. Vælger I den mobile løsning, så kan I frit køre teleskoptribunerne rundt i lokalet efter behov. Rykker i tribunerne tilbage i salen skabes mere plads; og rykker I dem frem i salen skaber I en mere intim atmosfære.

Teleskoptribuner er særligt populære og velegnede til brug i sportshaller. Her kan I få dem leveret med sædeskaller eller bænke – I kan vælge mellem flere forskellige typer. Hvis teleskoptribunerne skal bruges til auditorier, kan I også få tribunerne leveret med skriveplader indbygget i armlænene, eller med en nedfældbar frontsektion med skriveplader.

Teleskoptribuner egner sig til langt de fleste gulve – også de mobile teleskoptribuner. Vælger I mobile teleskoptribuner til sportshaller med bløde gulve lægges der en køreplade ud til tribunehjulene for at skåne gulvet.

Teleskoptribuner er velegnede til følgende:

 • Kulturhuse
 • Multihaller
 • Teatre
 • Sports- og idrætsanlæg
 • Gymnasier, handelsskoler og universiteter


– ja, kort sagt alle steder, hvor man også gerne vil benytte salen til mange andre typer af arrangementer.

video
Afspil video om video

Video med BJERRINGs Teleskoptribune Model SKV.

Mini teleskoptribuner – for mere fleksibilitet

Mini teleskoptribuner kan anvendes som et alternativ til almindelige teleskoptribuner. Mini teleskoptribuner er mindre end almindelige teleskoptribuner, både i brug og når de er klappet sammen. Det giver jer endnu mere fleksibilitet – I har nemlig muligheden for at køre mini teleskoptribunen i salens depot, når der skal gøres plads til andre arrangementer.

Mini teleskoptribuner leveres ofte med plastskal-sæder samt bænke. Skal mini teleskoptribunen anvendes på bløde gulve lægges der specialproducerede køreplader ud.

Mini teleskoptribunen er velegnet til følgende:

 • Multihaller
 • Sports- og idrætsanlæg
 • Gymnasier, handelsskoler og universiteter


– igen, alle de steder, hvor man ønsker ekstra høj fleksibilitet og mobilitet i salen.

Vipbare mini tribuner – små, nemme og fleksible

En vipbar mini tribune er for jer, der skal bruge små, simple tribuner med et forholdsvist lille antal siddepladser. En vipbar mini tribune kan vippes op på højkant, og ind mod væggen, når den ikke er i brug, så der skabes mere plads i salen. De helt små vipbare tribuner kan også nemt bæres op på rullebræt, og gemmes af vejen i salens depot.

I kan få en vipbar mini tribune leveret i en fart, og de er lette at stille op og flytte rundt på. De vipbare mini tribuner kommer som udgangspunkt med nogle standardmål, med 2-3 rækker. I har også mulighed for at tilpasse dem den enkelte hal – her skal I blot beregne lidt længere leveringstid.

Vores vipbare mini tribuner leveres typisk med plastskal-sæder eller bænke, eller med bænke i træ. 

BJERRING’s vipbare mini tribuner egner sig både til udendørs og indendørs brug. Hvis I vil bruge tribunerne udendørs, leveres de galvaniserede, så jernet er beskyttet mod rust.

Vores vipbare mini tribuner er velegnede til følgende:

 • Multihaller
 • Sports- og idrætsanlæg
 • Handelsskoler, gymnasier og universiteter
 • Udendørs sportsarrangementer
 • Svømmehaller


– kort sagt, alle de steder, hvor I vil prioritere en hurtig, nem opstilling af permanente, roterende og modulære tribunepladser til indendørs eller udendørs arrangementer.

Vipbar tribune model BB – høj kapacitet og mobilitet

Med en vipbar tribune model BB får I en større tribune i fem sektioner, der – når de vippes – kan køres ind i hinanden på samme måde som stablede stole kan stakkes. Når tribunen er vippet kan den køres rundt på hjul. Dette gør det muligt for jer at få en stor men mobil tribune, der ikke fylder meget i depotrummet.

Vores vibbare tribune model BB kommer som standard med 3 rækker (kapacitet: 50 personer), men vi kan også levere med 4 rækker. Når alle tribunens sektioner er stillet op i forlængelse af hinanden får tribunen en samlet længde på 8,89 meter. I midten af tribunen er der en trappesektion, og tribunen er omkranset af et gelænder på hver side samt bag den bagerste sidderække.

Vores vipbare tribune model BB er velegnet til følgende:

 • Multihaller
 • Sports- og idrætsanlæg
 • Handelsskoler, gymnasier og universiteter
 • Udendørs sportsarrangementer
 • Svømmehaller


– alle de steder, hvor I har brug for mobile tribunepladser med høj kapacitet.

Foldbar tribune (butterfly) – vilkårlig kapacitet

BJERRING’s foldbare tribune er for jer, der har brug for høj kapacitet i en ekstra smart løsning. Med en foldbar tribune kan du kombinere et valgfrit antal sektioner til en stor, samlet tribune med variabel kapacitet.

Tribunens foldbare funktion er sikret gennem indbyggede gasfjedre. Gasfjedrene giver en nem, glidende og hurtig foldeproces. Den foldbare tribune er med hjul; når tribunen foldes sammen er det nemt at rulle hver sektion ud i depotrummet

Du kan vælge sektioner udelukkende med bænke, eller sektioner med indbyggede trapper. En sektion uden trapper har kapacitet til 36 personer; sektionen med trapper har pladser til 26. Du kan også dreje trapperne 180 grader, og bruge dem som ekstra siddeplads. Hver sektion har en bredde på 3 meter, og indeholder 6 bænkerækker. Opslået har tribunen gelænder på hver side, samt bag bagerste sidderække.

I kan også få BJERRING’s foldbare tribune i en udendørs model. Her kommer tribunen med indbyggede plastsæder i stedet for bænke i træ, samt galvanisering og samlinger i rustfrit stål.

Den foldbare tribune er velegnet til følgende:

 • Multihaller
 • Sports- og idrætsanlæg
 • Handelsskoler, gymnasier og universiteter
 • Udendørs sportsarrangementer
 • Svømmehaller


– kort sagt, alle de steder, hvor du ønsker en større mobil tribune med kapacitet efter jeres behov.

Mobile tribuner – for større kapacitet

BJERRING’s mobile tribuner er for jer, der ønsker alsidige udendørs tribuner med mange rækker til større opstillinger og arrangementer.

Vores mobile tribuner konstrueres efter jeres behov, og justeres efter terrænet. Vi kan levere alt fra mobile tribuner med ganske lille kapacitet, og op til flere tusinde siddepladser. Alle vores mobile tribuner produceres enten i aluminium eller i stillads-systemer.

Fælles for vores udbud af mobile tribuner og teleskoptribuner er, at de alle opfylder EN- og EN-DS-normerne.

Få professionel vejledning og rådgivning

Er I i tvivl om hvilken tribune-løsning, der kan dække jeres behov? Eller har I spørgsmål om specifikke tribune-løsninger her på siden?

Hos BJERRING har vi mere end 40 års erfaring med levering af tribuner til ethvert behov. Vi hjælper gerne med uforpligtende vejledning og rådgivning, og tager jer i hånden fra idéer og ønsker til den færdige løsning.

Hos os er I garanteret de bedste og mest professionelle løsninger på deres tribune-behov.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på tlf.: +45 7734 5206. I er også velkomne til at benytte kontaktformularen herunder – så vender vi tilbage til jer.

Kontakt

Ring til os

Adresse Tykhøjetvej 20, Hal 5, 7323 Give
Email salg@bjerring-sales.dk