Teleskoptribuner
og mobile tribuner

Den ideelle løsning på tribuneplads

BJERRING teleskoptribuner og mobile tribuner til alle formål

BJERRING kan leverer tribuner i alle størrelser og til alle formål. Vores tribuner kan fås i flere modeller og størrelser, alt afhængig af hvilket slags arrangement de skal bruges til. 

Teleskoptribuner

Teleskoptribuner er særdeles velegnet til indendørs brug, og leveres/produceres efter forholdene i lokalet, samt et stort udvalg af forskellige stol/sæde typer. Alt efter størrelse kan tribuner leveres med manuel eller automatisk ud og sammenkøring. Visse typer af stole og systemer kan endvidere selv rejse og lægge stolene ned.

Tribunerne kan være fastmonteret i væg eller gulv, men kan også gøres mobile således de kan køres rundt i lokalet, eller køres frem i lokalet og gøre salen mere intimt. Mange muligheder for gulvoverflader. Bruges teleskoptribuner tip auditorier kan disse leveres med skriveplader i armlæn, eller med en nedfældbar frontsektion med skriveplader. Teleskoptribunerne kan anvendes på de fleste gulve, med bløde gulve, f.eks. Sportsgulve ligges en køreplade til tribunehjulene. Teleskoptribunerne bruges rigtig meget til sportshaller med sædeskaller, eller bænke, her er der også flere typer af stole og sæder.

Teleskoptribunerne er velegnet til: Kulturhuse, Multihaller, Teatre, Sports og idrætsanlæg, Handelsskoler og Universiteter, kort sagt alle steder hvor man ønsker salen brugt til talrige andre former for arrangementer.

Mini teleskoptribuner

Mini teleskoptribuner anvendes mest som mobile tribuner, når de ikke anvendes køres i salens depot. Det kan ske manuelt, på luftpuder, eller med specialvogne. Tribuner leveres mest med plast skal sæder samt bænke. Ved bløde gulvtyper ligges der special produceret køreplader til tribunen.

Mini teleskoptribunerne er velegnet til: Multihaller, Sports og idrætsanlæg, Handelsskoler og Universiteter, kort sagt alle steder hvor man ønsker en tribune til alsidige arrangementer.

Vipbare mini tribuner

En tribune i en fart. Tribunerne levers som regel i nogle standardmål, med 2 til 3 rækker, men kan tilpasses den enkelte hal. Tribuner leveres som regel med plast skal sæder, plast bænke eller bænke i træ. Gulvarealer med flere muligheder. Tribunerne kan bruges udendørs smat indendørs. Ved udendørs brug leveres tribunerne galvaniseret.

Vipbare Mini tribunerne er velegnet til: Multihaller, Sports og idrætsanlæg, Handelsskoler og Universiteter, udendørs sports arrangementer, svømmehaller mm.

Vipbar tribune model BB

Vipbar tribune med 3 rækker som standard, og kan leveres med 4 rækker. Leveres i 5 sektioner med en samlet opstillet længde 8,89 m. sektioner er i forskellige længder således sektioner kan køres ind i hinanden og er således plads besparende i depotrummet. Tribunen er med gelænder i enderne og på bag sidste række. Tribunen er med en trappesektion og med bænke som standard, og ved 3 rækker har tribunen en kapacitet på 50 personer

Vipbare tribune model BB er velegnet til: Multihaller, Sports og idrætsanlæg, Handelsskoler og Universiteter, udendørs sports arrangementer, svømmehaller mm.

Foldbar tribune

Vores Butterfly tribune består af 6 rækker og i 3 m’s sektioner enten med siddepladser eller en trappeopgang. Tribunen foldes sammen og rulles væk. Tribunen kan bruges ude og indendørs

Foldbar tribunerne er velegnet til: Multihaller, Sports og idrætsanlæg, Handelsskoler og Universiteter, udendørs sports arrangementer, svømmehaller mm.

Mobile Tribuner

Vores mobile tribuner produceres i aluminium eller i stillads system med speciel tribune konstruktioner i aluminium. Tribunerne kan levers fra et lille antal siddepladser til flere 1000 siddepladser. Tribunerne har justeringsmuligheder ved ujævnt terræn.

Fælles for vores udbud af tribuner er at de alle opfylder EN & EN-DS normerne.

Få professionel vejledning og rådgivning efter jeres behov

Bjerring har mere end 40 års erfaring inden for branchen. Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til færdigmonteret løsninger til jeres projekt. Vi garanter de bedste og mest professionelle løsninger til jeres teleskoptribuner.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Kontakt

Ring til os

Adresse Tykhøjetvej 20, Hal 5, 7323 Give
Email salg@bjerring-sales.dk