Professionel sceneteknik

Se vores udvalg af produkter indenfor sceneteknik og materiel

Find alt i professionel sceneteknik - både store og små projekter

Der findes mange dygtige kreative mennesker inden for oplevelsessektoren. Til det meste skal der også bruges en scene, eller mindst et gulv, og til det, kan der kræves en hel del sceneudstyr/teknik for at færdiggøre kreativiteten og give publikum den bedst og største oplevelse.

BJERRING har mange års erfaring og vi kan leverer standard eller tilpasset special løsninger efter lokalet, dit projekt og fremtidens behov.

BJERRING er leveringsdygtig i: tæppetræk, scenetræk, opruller træk, drejescener, elektriske/ hydraulik/ manuelle hæve sænke scener/ gulve, scenelifte, dansevinyl, scenetekstiler, kulissehjul/ turtles, air turtles, air bremse, scenepodier, towers, truss og stativer, koblinger, teater og konference stole, afspærrings stander og kø stolper og meget mere. 

I vores SunSwim Rapid scenepodie system er der også mulighed for det lille komplette mobile teater set-up, med scenepodier og overbygning.

Besøg vore produktkategorier på billederne herunder.

Professionel vejledning og rådgivning

Bjerring har mere end 40 års erfaring inden for sceneudstyr. Vi kan sammen med vore leverandør og producenter, hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til færdigmonteret løsninger til jeres projekt. Vi garanter de bedste og mest professionelle løsninger til dine projekter og arrangementer.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 7734 5206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Kontakt

Ring til os

Adresse Tykhøjetvej 20, Hal 5, 7323 Give
Email salg@bjerring-sales.dk