Newton auditoriestol – med enestående siddekomfort

En Newton auditoriestol er kendetegnet ved et moderne og enkelt design

Konstant udvikling og vilje til at opnå perfektion, gør at auditoriestolen Newton bliver det perfekte valg. Innovative og ergonomiske løsninger sikrer en enestående siddekomfort i en stol, med et moderne og enkelt design.

Auditoriestolens ramme/ben, er lavet af lukkede stålprofiler. Rammen kan pulverlakeres i forskellige RAL farver efter kundens ønsker. For at øge brugernes komfort er Newton udstyret med et ergonomisk formet ryglæn. Ryglænet er lavet af lakeret flerlags bøge finer.

Afhængigt af den valgte model består ryglænet af to eller tre rygpuder lavet af ergonomisk formet skum.

Newton er udstyret med to L-formede armlæn, som er fastgjort direkte til stolens stel. Armlænene er lavet af lakeret bøge finer.

Sædet er er med en fejlsikker tip op mekanisme, og kræver ingen smøring. Desuden har auditoriestolen særlige gummi bøsninger som gør tip op processen endnu mere støjsvag.

Newton auditoriestole kan leveres i bredder c/c 50 til 60 cm.

Se flere tekniske beskrivelser af stolene i stolenes brochure.

Download brochure her.

For at imødekomme behovene hos alle de mest krævende brugere har vi implementeret løsninger, der forbedrer ikke kun siddekomforten, men også udseendet af en god lænestol.

Professionel vejledning og rådgivning

Bjerring har mange års erfaring inden for salg og levering af auditorieudstyr. Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning, og fra ideer og ønsker til en færdigmonteret løsning til jeres projekt. Vi garanter de bedste og mest professionelle løsninger til dine projekter.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Tilbage til kategorien: Auditorier