BJERRING Podium Gulvmonteret stol

BJERRING Podium

Enkelt, men alligevel overbevisende moderne design, og er baseret på den ergonomisk formede bøgekrydsfiner og understreger BJERRING Podiums moderne karakter.

BJERRING Podium har mange anvendelsesmuligheder, som gulvmonteret enkeltstående stol, eller på bomme med flere stole på samme bom. Foldemekanismen sikrer en lydløs og fejlfri brug.

BJERRING Podium kan også anvendes som auditoriestol med fast skriveplade. Dens dybde er under 20 cm, så den kan installeres på smalle trin, hvorimod foldemekanismen sikrer en lydløs og fejlfri brug. Se under auditoriestole

BJERRING Podium, er et perfekt sæde til en teleskoptribune, hvor den kan monteres på vipbare bomme. Dens dybde er under 20 cm, så den kan installeres på smalle trin, hvorimod foldemekanismen sikrer en lydløs og fejlfri brug.

Kontakt os for priser samt yderligere oplysninger og informationer.

Professionel vejledning og rådgivning

Bjerring har mange års erfaring inden for salg og levering af auditorieudstyr. Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning, og fra ideer og ønsker til en færdigmonteret løsning til jeres projekt. Vi garanter de bedste og mest professionelle løsninger til dine projekter.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Tilbage til kategorien: Gulvmonteret Stole