Bjerring Furniture – Cafeborde

Stilfulde cafesæt med tilbehør

En stor del af at gøre en café hjemlig og give rummet en indbydende følelse, er indretningen. Det skal være både stilfuldt, funktionelt og let at rengøre. Hvis du er på udkig efter praktiske møbler, der kan stables eller foldes til din café, finder du dem på BJERRING.

Ud over praktiske produkter er vores cafémøbler også skabt i stilfulde materialer af høj kvalitet. Med andre ord kan du få både stilfulde og funktionelle møbler.

Praxus80

Praxis80 er et foldebord fra producenten Zown, der er fremstillet i den højeste kvalitet, der er stillet af eventbranchen. Den grå bordplade er lavet af plastik med højdensitetspolyethylen, hvilket gør den ekstremt holdbar. Stativet er pulverlakeret i gråt og har en konstruktion, der gør bordet meget stabilt og med en anbefalet maksimal belastning på 170 kg.

10 års garanti.

Cafe Rund

Cafébordet er et stærk sammenfoldeligt bord, der er let og praktisk at transportere. Bordet er perfekt til, caféer, hoteller, restauranter, events og meget mere.

Bordet vejer 15 kg og fås i 2 versioner med grå stativ og hvid marmoreret top eller antracitgrå top med sort kant. Vi lagerfører også vogne til cafébordet, der rummer ca. 8-10 borde.

Bordstativ i sølvgrå

Bordpladen fås i hvid marmoreret eller antracitgrå med sort kant.

Bistro

Bistro er et meget praktisk foldbart plastbord.

Bordet er perfekt til udendørs events, altanen eller som ekstra bord. Bistro vejer kun 6 kg og er derfor let at transportere. Til bordet findes der vogne med plads til ca. 15 borde.

Mål 70 × 70 cm

Fås i 2 farver, brun og hvid.

Få professionel vejledning og rådgivning

Bjerring har rigtig mange års erfaring. Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til færdige løsninger.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Tilbage til Kategorien: Bjerring Furniture