Bjerring Funiture – Choice stabelstol

Stabelstole i Choice-serien

Choice-stolene er stabel stole, med firbenet stativ, og med mulighed for op til 60 varianter. Vi har mange variationer på lager.

Choice er med armlæn, stofsæde samt ryg af plast – og er den perfekte stol til konferencer, kontorer m.m. Stolen fås i mange variationer, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne.

Vælg mellem at have samme farve på sædet / ryg eller sæde / ryg i forskellige farver. Dette skaber muligheder for indretningsarkitekter, der ønsker at dekorere med møbler, der følger en virksomhedens grafiske profil, eller mulighed for at kunne variere med forskellige farver omkring et bord eller i et konferencelokale.

Choice-stolene fås også med et sæde / ryg i plastik, eller hvis kunden foretrækker et sæde i stof og ryg i plastik eller omvendt.

Choice-stolen er unik med mange anvendelser, og dens design skaber et behageligt sæde, der forhindrer dig i at blive træt i ryggen.

DOWNLOAD brochure til Choice-serien her.

Herunder vores udvalg af Choice stabelstolen:

Variationerne er mange:

Bjerring Funiture - Choice stabelstol
Bjerring Funiture - Choice stabelstol
Bjerring Funiture - Choice stabelstol
Bjerring Funiture - Choice stabelstol

Få professionel vejledning og rådgivning

Bjerring har rigtig mange års erfaring. Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til færdige løsninger.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Tilbage til Kategorien: Bjerring Furniture