Vægmonterede stole – Strapontin

Strapontin er et af vore kerneprodukter

Strapontin er fransk ord og betyder klapsæder. Denne vægmonteret stol er en af ​​de mest praktiske løsninger til venteværelser, gange, kontorer, klasseværelser, auditorier, hospitaler med mere.

De vægmontere stole fås i 3 farver laminater (hvid, grå, grafit) og naturlig egefiner. Stolens sæderammen er lavet af bøjet metalplade pulverlakeret i 3 tilgængelige farver (hvid, grå, grafit).

Som ekstraudstyr tilbyder vi avisholder og polstringer med to typer stof.

Stolen er den ideel løsning til smalle arealer, da stolen kun fylder tolv centimeter (5 tommer) i rummet.

Stolen kan leveres mad manuel sæde åbning og lukning eller med automatisk soft close. Stolene er en ideel løsning til områder med meget persontrafik, og specilt på hospitalsgange hvor der er person og senge transport, og hvor lyde ikke ønskes.

De er en meget stærk og robust stol, og særdeles rengøringsvenlig, for det første hænger de på vægen, men stolene med ryg har en lukket ramme mod vægen så rengøringen er let og ubesværet. Stolene skal monteres på massiv væg, aldrig på en gipsvæg. Gipsplader giver ikke sikker brug af den vægmonterede stol Strapontin.

Vægmonterede stole Strapontins

Bænke

Stolene/sæderne fås i 3 versioner med en, to og tre sæder med automatisk tip op mekanisme. De foreslåede muligheder giver mulighed for et ubegrænset antal kombinationer og samlinger af bænke og borde i foredragssale, auditorier samt konferencelokaler.

Stolene kan leveres med specialdesignet sæder med arbejdsbord i krydsfiner, som har 2 mulige ben typer, en for fastgørelse i gulv og en fritstående med mobile fødder.

Foldbar skriveplade fås som ekstraudstyr, som kan monteres på bagsiden af ​​Strapontin.

Normer og mål

Stolene opfylder kravene i den europæiske brandstandard.

PN-EN 1021-1: 2014, PN-EN 1021-2: 2014

Auditoriumstole EN 12727: 2004, PN-EN 13200-4: 2007

Metalrammen med tilladt vægt 200 kg er fremstillet af profiler og fastgjort med 6 ankre (diameter 8 mm; 0,3 tommer).

De almlindelige dimensioner for Strapontin

Bredde – 412 mm

Dybde – 486 mm

Dybde efter lukning – 120 mm

Totalvægt – 12 kg

Se mere i vores brochure – Strapontin.

Tilbage til Kategorien: Vægmonterede stole