BJERRING elektriske sceneplatform type: TT-NPE

Den elektriske sceneplatform TT-NPE er den enhed, der bruges til automatisk styring af scenetopografi

Den elektriske sceneplatform TT-NPE er en elektrisk drevet platform har en saksekonstruktion med skruegear. Den specielle opbygning gør det muligt at montere platformen på armeret betongulv eller en stålramme.

Toppen af platformen kan være lavet af ethvert materiale, f.eks. gulvbrædder, skridsikker krydsfiner eller glas.
De specielle design giver platformen en fremragende stabilitet uanset arbejdsposition samt præcis placering af grupperede platforme. Alle platforme er CE-mærket og er i overensstemmelse med gældende regler.

Operation

Platformen styres fra et enkelt kompakt kontrolpanel, udstyret med TouchPad og nødstopknap. Et sådant kontrolsystem gør det muligt at håndtere en enkelt enhed eller flere enheder på samme tid. Talrige sensorer, der er fastgjort til platformen, giver placeringsnøjagtighed op til 2 mm og mulighed for at programmere bevægelsessekvenser for et antal platforme.

Systemet er fleksibelt nok til at blive udvidet til at styre andre dele af mekanisk sceneudstyr, f.eks. tæppetræk, scenelift osv.

Sikkerhed

Alle komponenter i den elektriske scene platform TT-NPE er designet med den højeste præcision og i overensstemmelse med alle gældende sikkerhedskrav og -bestemmelser. Vi bruger kun testede og certificerede råmaterialer. Den CE-mærkede elektriske platform er i overensstemmelse med den europæiske lovgivning og standarder.

Kontakt os for yderligere oplysninger og informationer omkring den elektriske scene platform TT-NPE.

Download brochuren med TT-NPE her.

sceneplatform TT-NPE

Få professionel vejledning og rådgivning

Bjerring har rigtig mange års erfaring på scene området. Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til færdigmonteret løsninger til jeres projekt.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Tilbage til Kategorien: Sceneteknik