Olymp stadion stol med tip-up

BJERRING OLYMP stadion stol med tip-up er multi stadion stolen, med flere opstillings og montagemuligheder

Information om Olymp stadion stol med tip-up.

Lavet af høj kvalitet polypropylen som formede element, med en glat og blød overflade, der giver æstetisk indtryk og gør rengøringen lettere. Alle kanter på plaststøbte dele af stadion sædet er afrundede – uden skarpe kanter, hvilket øger produktets sikkerhed.

Højt ryglæn med en profileret, ergonomisk og bekvem form, og den øverste forside af ryglænet har en fordybning til at fastgøre indgraverede metalplader med nummerering, og produceret med UV-stabiliserende tilsætningsstoffer.

Mekanisme til sammenklapning

Sædet på Olymp stadion stolens automatiske mekanisme er baserer på tyngdekraften ved korrekt vægtning af dets bageste del. Plastsædet er fastgjort til metalstøttestruktur med nitter og en pendel holder personens vægt.

For at sikre en glat løftning, bevæger den automatiske mekanisme sig i teflon-bøsninger som garanterer langvarig og problemfri brug af stadion sædet. Gummi-endestykker på pendelen muliggør en stille lukning.

Hvis kundens ønsker det, kan vi lave et fjeder-løftesystem til brug indendørs.

Bærende stålstruktur

Den bærende metalramme er lavet i form af ben, der er skrues fast i gulvet, eller en hængende ramme for fastgøring på væg eller optrin. Som standard fremstilles stadion tip-up sæder til at montere dem i rækker med et fælles ben. Olymp stadion tip-up sæder kan laves som enkelte, individuelt monterede stole.

Olymp’s metalelementer kan pulvermales i henhold til Ral-farvekortet, varmgalvaniseret eller galvaniseret og malet i Duplex-systemet.

Metal rammerne der er baseret på et fælles ben er lavet af 40 x 30 profiler og på individuelt ben 30 x 30 mm,

Hvis kunden ønsker det, kan vi udføre en yderligere forstærkning af ryglænet ved at installere et rør fi 16 mm.

Kontakt os for priser samt yderligere oplysninger og informationer.

Download BJERRING Tribune, Stadion Stole og Skalsæder her.

Få professionel vejledning og rådgivning

Bjerring har mange års erfaring med levering og salg af Olymp stadion stole og skalsæder. Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til færdige løsninger.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Tilbage til Kategorien: Stadion stole