Scenepodier, tribuner, auditoriestole - salg og udlejning

– Vi matcher dit specifikke behov – Ring 7734 5206

Alt i scenepodier, tribuner, stadion og auditoriestole og mere

Hos BJERRING har vi i mere end 40 år været leverandør af materiel og sceneudstyr til teatre, kulturhuse, skoler, institutioner, lufthavne, butikscentre, idrætshaller samt indendørs og udendørs sportsbegivenheder for både offentlige og private virksomheder.

Vi er leveringsdygtige indenfor blandt andet scenepodier, stadionstole, auditoriestole, minitribuner, og vi tilbyder desuden også udlejning af scene- og podietribuner til koncerter, events, arrangementer og midlertidige begivenheder.

scenepodier

Gennem vores levetid har vi arbejdet på at sammensætte et komplet udvalg af kvalitetsprodukter, som giver oplevelsen et løft, uanset om du skal afholde en konference, teaterforestilling, sportsbegivenhed, koncert, foredrag eller et lignende arrangement.

Når du vælger os som leverandør af sceneudstyr og materiel til dit arrangement, udarbejder vi altid en skræddersyet løsning, som matcher dit specifikke behov. Ring til os på (+45) 7734 5206 eller sende en mail til salg@bjerring-sales.dk, så hjælper vi dig med at vælge den rigtige løsning.

Vi leverer alt indenfor scenepodier

Skal du afholde et event, eller har du brug for etablering af en permanent scene, tilbyder vi salg af scenepodier. Vi har stor erfaring og i de seneste 40 år været forhandlere af scenepodier fra blandt andre SunSwim, som er det mest solgte system til scenepodier i Danmark.

SunSwims scenepodier indgår i et system, som giver dig utallige muligheder. Du kan kombinere og samle scenepodierne, så de passer til lige netop dit arrangement – og du finder desuden et stort udvalg af tilbehør, der giver dig endnu flere muligheder for at designe din scene, så den opfylder dine specifikke krav.

Scenepodierne fås både som faste installationer samt med hæve/sænke-funktion. Du kan desuden vælge mellem flere typer af gulvplader til scenepodierne – eksempelvis letvægtsplader. Mulighederne er mange, og hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er vi altid klar til at rådgive dig til den bedste løsning.

Scenepodierne fra SunSwim fås i følgende størrelser:

  • 1 x 2 meter
  • 1 x 1,50 meter
  • 1 x 1 meter
  • 0,5 x 2 meter
  • 0,5 x 1,50 meter
  • 0,5 x 1 meter

Hvis ovenstående mål ikke matcher dine ønsker, kan scenepodierne tilpasses den enkelte opgave eller forestilling. Du kan også få produceret dem efter specialmål, så de passer til nøjagtigt det formål, du skal bruge dem til.

Du kan se vores udvalg af scenepodier her.

Sid godt til hjemmekampen i BJERRINGs stadionstole

Vi har også forhandling stadionstole, tribunesæder samt skålsæder til sportshaller, stadions og koncertrum. Vi er leverandør af flere forskellige stole og bænke modeller til både indendørs og udendørs arrangementer.

Du kan finde et overblik over de stadionstole og -bænke, vi forhandler på nuværende tidspunkt, ved at klikke her. Er du i tvivl om, hvilke stadionstole du skal vælge, tilbyder vi konkret rådgivning på baggrund af dit specifikke behov, så du får den mest optimale løsning.

abacus stadionstol

Stort udvalg af auditoriestole

På stole og inventar til auditorier på skoler, institutioner, universiteter og lignende har vi forhandling af en række kvalitetsprodukter. Vores auditoriestole har et stilfuldt design, der i kombination med deres ergonomiske udformning egner sig til både store og små auditorier.

Vores auditoriestole leveres med mulighed for forskellige typer af skriveplader, som enten er faste eller vipbare. De fleste af vores auditoriestole har desuden mulighed for højere ryg og dermed også nakkestøtte, hvilket gør dem mere ergonomiske og komfortable.

Du har mulighed for at sætte dit eget præg på auditoriestolene, da de kan leveres i forskellige tekstiler eller syntetisk læder efter dit ønske. Alle auditoriestole fra BJERRING passer desuden til moderne konference- eller foredragssale, og de kan tilpasses forskellige opbygninger.

Du kan se vores udvalg af auditoriestole her.

tiago

Fleksible og mobile minitribuner

Vi leverer minitribuner i alle størrelser og til ethvert formål. Minitribunerne varierer i model og størrelse, og vi er altid klar til at rådgive dig til den løsning, der matcher dit specifikke behov bedst. Vi tilbyder minitribuner til de fleste former for arrangementer.

Mini teleskoptribuner: Vores mini teleskoptribuner anvendes primært som mobile tribuner, som kan gemmes væk, når de ikke er i brug. Tribunerne kan leveres med plastsædder, bænke eller polstrede sædder med vipbare ryglæn, og de er blandt andet velegnet til multihaller, sports- og idrætsanlæg, handelsskoler samt universiteter.

Vipbare minitribuner: Vipbare minitribuner kan anvendes både indendørs og udendørs. Skal du bruges udendørs, leveres de galvaniseret, så de kan stå imod vind og vejr. De leveres som regel i standardmål med 2-3 rækker, men de kan tilpasses den enkelte hal. Disse minitribuner egner sig blandt andet til multihaller, sports- og idrætsanlæg, handelsskoler, universiteter, udendørs sportsarrangementer, svømmehaller og lignende.

Foldbar tribune: Vores foldbare tribune består af seks rækker i 3 meter sektioner – enten med siddepladser eller en trappeopgang. Tribunen kan foldes sammen og rulles væk, og den kan bruges både indendørs og udendørs.

Mobile tribuner: Vores mobile tribuner produceres i aluminium eller i stilladssystem med særlige tribunekonstruktioner i aluminium. Tribunerne kan leveres med forskellige antal siddepladser, og de har justeringsmuligheder, så de kan opsættes i ujævnt terræn.

Du kan se vores udvalg af minitribuner her.

sunswim foldescene

Ønsker du at leje scene- og podietribuner?

Hvis du skal afholde et midlertidigt arrangement, er der ingen grund til at købe scene- eller podietribuner. Hos BJERRING tilbyder vi fleksible leasing- og udlejningsaftaler for dig, der skal holde et arrangement, hvor der skal opstilles en midlertidig scene eller podietribune.

Udlejning sker oftest i forbindelse med koncerter, firmafester eller andre dagsarrangementer, som ikke kræver en permanent løsning. Vi tilbyder fleksible løsninger, og vi tager altid udgangspunkt i dit specifikke behov samt arrangementets karakter.

mini scenepodier

Vi har ingen faste priser, da prissætningen afhænger af, hvilket arrangement der er tale om, samt hvad du ønsker at leje. Er du i tvivl om noget, sørger vi for at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning. Du får altid kompetent rådgivning på baggrund af dit specifikke behov.

Se mulighederne for udlejning. Er det produkt du ønsker at leje ikke på listen, så send os en mail på salg@bjerring-sales.dk eller giv os et ring. Besøg siden med udlejning her

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Hos BJERRING er vi altid klar til at hjælpe dig med scenepodier og øvrigt materiel, når du skal afholde en event eller et arrangement. Ring til os på (+45) 77 34 52 06 eller send en mail til salg@bjerring-sales.dk, så tager vi en snak om, hvordan vi hjælper dig videre.

Skal vi hjælpe dig med dit arrangement? Vi sidder klar til at vejlede dig i hvilken produkter der egner sig bedst til dit næste event eller opstilling. Har du spørgsmål til scenepodier, tribuner eller auditorier, så tøve ikke med at kontakte os.

Kontakt

Ring til os

Adresse Tykhøjetvej 20, Hal 5, 7323 Give
Email salg@bjerring-sales.dk