Køb Danmarks mest
solgte scenepodier

Vi er specialister når det gælder SunSwim scenepodier 

SunSwim Rapid Scenepodie System

Originale SunSwim Rapid scenepodier fra BJERRING er Danmarks mest solgte og udbredte Scenepodie system, i mere end 40 år. Originale SunSwim scenepodier levers med forskellige plader til inde og udendørs brug, og med plader/gulv som, sænket plade for linoleum og tæppefilt mm., plexi plade, stålrist, parket, indendørs sort/brun bejdset eller bejdsning efter kundens ønsker, samt letvægts, eller udendørs plade med skridsikker overflader. Og så selvfølgelig vores nye Super letvægts podie. Alle med stærke profiler og med lang levetid. 

SunSwim Rapid leveres også som specialpodier, tilpasset netop din opgave, uanset om det skal være mobilt, en fast installation, som manuel eller elektrisk hæve sænkegulv, og selvfølgelig leveres SunSwim podierner også som saxpodier. 

SunSwim Rapid podierne kan selvfølgelig også opstilles som tribuner. SunSwim podie systemet er hurtig og let at opstille, og er et rigtigt modul system, hvor kun fantasien sætter grænsen for brugermuligheder.

SunSwim podierne ligger i standard størrelser:

1x 2 m
1x 1,50 m
1x 1 m
0,5x 2 m
0,5x 1,50 m
0,5x 1 m.

Podierne kan produceres og tilpasses den enkelte opgave eller forestilling, og kan produceres i special mål.

SunSwim systemet kan leveres med faste/stikben – saxpodier – faste installationer og som manuelle eller elektriske hæve/sænke systemer. Mulighed for flere typer plade/gulv i podierne som f.eks. letvægtsplader. Til systemet findes der et komplet teater setup.

Sidste nye tiltag er vores SunSwim Top-Lock system. Alle podietyper er kompatibel med hinanden.

SunSwim scenepodie system er en investering i et langtidsholdbart scenepodie

Originale SunSwim scenepodierne er en sikker investering, da man ikke køber et podie men et system. Hvis du mangler reservedele til podierne, har du en sikker på at du også om 35 år kan få reserve dele til dine podier. BJERRING sælger stadig reservedele til de første Originale SunSwim podier der kom på markedet for over 35 år siden. 

Hos BJERRING finder alle vore tilbehørs produkter, trapper, gelænder, beslag, transporthjul og vogne, og vi arbejder konstant på udviklingen af beslag og muligheder med podierne. Til SunSwim Rapid systemet kan også leveres en komplet sceneoverbygning med fortæpper, bagtæppe, sideben mm. BJERRING er også leveringsdygtig i scenetæpper, dansevinyler mm, til din scene. SunSwim Rapid scenepodie system er en sikker investering i fremtiden.

Certificering

SunSwim Rapid scenepodier kan certificeres til brug som scene og podietribune. Har du for mange år siden købt SunSwim scenepodier, eller købt scenepodier af DSM/Børge Bjerring, og ønsker at få podierne og originalt tilbehør certificeret, har du mulighed for det hos os. Kontakt os for yderligere oplysninger og informationer.

Se flere tekniske informationer i vores brochure – download her.

Multicorners

Alle Rapid podierne kan leveres med multihjørner, således der kan anvendes ben i størrelserne Ø48 – Ø50 – 40×40 – 50×50 og 60×60 mm. Super Rapid kan ikke monteres med multihjørner.

Ekstra tværbjælke

Ved større punktbelastning, eller ændring af plade tykkelse eller anden plade type, kan podierne leveres med ekstra tværgående understøtninger.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Står du og skal invester i et scenepodie system, skal du endelig kontakte os. Vi har en udsøgt service, med råd og vejledning om scenepodierne, mulighederne, handling, podietyper, og specialdesignede løsninger. Vi kommer gerne til dig, og ser på opgaven, opmåler, og giver dig et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Hvorfor købe SunSwim Rapid scenepodier?

Her er 10 gode grunde til at købe BJERRING SunSwim Rapid scenepodie system 

1.    SunSwim Rapid er Danmarks bedste og mest solgte Scenepodie system gennem mere end 35 år

2.    SunSwim Rapid podierne er et system, som kan certificeres til scene og tribune

3.    SunSwim Rapid er Danmarks mest fleksible podie system med mange opstillings muligheder.

4.    Stort tilbehørsprogram

5.    SunSwim podierne er kompatibel med hinanden – junior/Rapid/Super Rapid, uanset alder

6.    SunSwim podierne kan leveres som specialpodier på special mål

7.    Reservedele kan leveres uanset alder.

8.    Da podierne er de mest solgte i Danmark kan du næsten altid låne et podie eller et par ben alle steder i Danmark

9.    Hos BJERRING kan du altid indleje certificerede SunSwim Rapid podier og tilbehør, hvis du har brug for andre opstillinger end det du selv har materiel til.

10.    Hos BJERRING har vi mange års erfaring med opstillinger af Rapid scenepodier i næste alle afskygninger. En virksomhed med mange års erfaring og service ud over det sædvanlige, og altid klar med hjælp, råd og vejledning til din opgave. 

Derfor køb et SunSwim Rapid podiesystem.

Få vejledning og rådgivning

Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til færdigmonteret løsninger til jeres projekt. Vi garanter de bedste og mest professionelle løsninger til jeres teleskoptribuner.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Kontakt

Ring til os

Adresse Tykhøjetvej 20, Hal 5, 7323 Give
Email salg@bjerring-sales.dk