Køb Danmarks mest
solgte scenepodier

Vi er specialister når det gælder SunSwim scenepodier 

SunSwim Rapid Scenepodie System

SunSwim scenepodier er Danmarks mest solgte scenepodie gennem mere end 40 år. SunSwim scenepodier er et ”scenesystem” med utallige muligheder, og kan opfylde de fleste opstillings muligheder, og med et stort tilbehørs program.

Podierne kan produceres og tilpasses den enkelte forestilling, og til opstillinger med specielle mål. SunSwim scenepodier kan leveres med faste, stikben eller som saxpodier.

”Scenesystemerne” fås som faste installationer og som manuelle eller elektriske hæve sænke gulve/scener. Mulighed for flere forskellige plade/gulv, såsom f.eks. letvægtsplader. Der er utallige muligheder og kan opfylde de fleste opstillings muligheder og krav, samt systemet har tillige et stort tilbehørs program.

SunSwim podierne ligger i standard størrelser:

1x 2 m
1x 1,50 m
1x 1 m
0,5x 2 m
0,5x 1,50 m
0,5x 1 m.

Podierne kan produceres og tilpasses den enkelte opgave eller forestilling, og kan produceres i special mål.

SunSwim systemet kan leveres med faste/stikben – saxpodier – faste installationer og som manuelle eller elektriske hæve/sænke systemer. Mulighed for flere typer plade/gulv i podierne som f.eks. letvægtsplader. Til systemet findes der et komplet teater setup.

Sidste nye tiltag er vores SunSwim Top-Lock system. Alle podietyper er kompatibel med hinanden.

Certificeret SunSwim Rapid Scenepodier

SunSwim Rapid systemet er særdeles velegnet til opstillinger som scener og tribuner. SunSwim Rapid systemet kan certificeres efter bek. 880.

Se flere tekniske informationer i vores brochure – download her.

Multicorners

Alle Rapid podierne kan leveres med multihjørner, således der kan anvendes ben i størrelserne Ø48 – Ø50 – 40×40 – 50×50 og 60×60 mm. Super Rapid kan ikke monteres med multihjørner.

Ekstra tværbjælke

Ved større punktbelastning, eller ændring af plade tykkelse eller anden plade type, kan podierne leveres med ekstra tværgående understøtninger.

SunSwim Rapid System Scenepodier

Bjerring har mere end 40 års erfaring med scenepodier. Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til færdigmonteret løsninger til jeres projekt. Vi garanter de bedste og mest professionelle løsninger til jeres teleskoptribuner.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Kontakt

Ring til os

Adresse Tykhøjetvej 20, Hal 5, 7323 Give
Email salg@bjerring-sales.dk