BJERRING SL-3 Auditoriestol

BJERRING SL-3 Auditoriestol er den ergonomiske og stærke auditoriestol. Sæde og ryg er udstyret med polstring for at øge komforten

Stolen er produceret med stål ben og med sæde og ryg i multi-layer plywood, lakeret eller polstret. En sikker, enkelt, lydsvag og vedligeholdelsesfri tip op system, med stop der er gummi beskyttet, og automatisk tip op af sædet ved hjælp af en modvægt. Flere typer beklædning af sæde.

Der findes 3 typer skrive plader til stole, samt 2 typer armlæn. Mulighed for strøm og usb stik i stolen. Derudover kan stolen leveres med taskekurv.

Stolene passer til moderne foredrags og konferencesale og de fleksible stole gør det muligt at tilpasse dem til de forskellige opbygninger, uanset om det er fladt, skrående eller trinopbygning. Leveres i stol bredder c/c 500 – 600 mm –

Se flere tekniske beskrivelser af stolene under produkterne eller i SL-3 Auditoriestol s brochure her.

Professionel vejledning og rådgivning

Bjerring har rigtig mange års erfaring inden for auditorieudstyr. Vi kan sammen med leverandør og producenter, hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til færdigmonteret løsninger til jeres projekt. Vi garanter de bedste og mest professionelle løsninger til dine projekter.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.