Bjerring Furniture – Ståborde

Ståborde til alle formål

Ståbordet er et bord, der passer til de fleste arrangementer. Alle ståbordene er foldbare. Det er en stor fordel med foldbare ståborde, da de let kan tages ned og flyttes.

Vi tilbyder også et stort udvalg af strech bordovertræk til ståbordene i forskellige farver. Strech overtrækket trækkes let over bordet og fastgøres til benene, hvilket giver et stilfuldt look. Overtrækkene er lavet af stretch stof og kan vaskes.

NC Cocktail 80

NC Cocktail 80, er et nyt stabilt og foldbart.

Ståbordet er en videreudvikling af Cocktail80, som vi tidligere kaldte Event ståbord. Ståbordet er perfekt til events og konferencer, hvor bordene bruges af mange og skal kunne modstå stort slid og belastning.

 • UV-beskyttelse og er vandtæt.
 • Mørkegrå (Shark Grey)
 • Mulighed for Strech bordovertræk i forskellige farver

Flip

Flip er et holdbart og stabilt foldbart ståbord. Velegnet til brug til events, konferencer, frokostlokaler, restauranter mm. Flip fås med hvid marmoreret eller antracitgrå top .

Stativet leveres i sølvgrå, sort hammerlak eller galvaniseret stativ.

Der fås vogne til bordene, samt Strech bordovertræk til bordene i forskellige farver.

Bordplade få i hvid og sort.

Arianne 80

Arianne 80 ståbord er et hvidt foldbart bord. Ståbordet er perfekt til til events, konferencer, receptioner mm. hvor bordene udsættes for stor belastning. Vi lagerfører Strech overtræk i en række forskellige farver, der fås vogne til ståbordene i sortimentet. Bordpladen har UV-beskyttelse og er vandtæt.

 • Bordplade i højdensitetspolyethylen
 • Bordstativ i pulverlakeret stål
 • hvid
 • Strech overtræk i en række forskellige farver kan anvendes til brodene.

Strech overbetræk ståborde

Strech overtræk til runde ståborde i forskellige størrelser. De er perfekte til messer, konferencer, hoteller, festlokaler, events m.m. Sortimentet indeholder også stretch –toppe, der hurtigt kan ændres for pletter og også kan printes med logo/budskab til marketingformål (print udføres kun på hvidt stretchstof).

Med strech overtræk og stretch toppe i forskellige farver kan du arbejde med forskellige temaer og skabe en pænere helhed.

 • Fås i flere farver
 • Skræddersyede betræk
 • Lavet med 90% polyester og 10% lycra
 • Betrækkene kan maskinvaskes
 • Yderligere farver og variationer fås med tre ugers levering

Strech toppe

Vi har stretch toppe i hvid og sort, der passer til vores runde ståborde.

De er perfekte til forskellige arrangementer og på hoteller og restauranter.

Stretch toppen er lavet af 90 % polyester og 10 % lycra, hvilket gør det let at lægge dem på bordene. Kan vaskes i en vaskemaskine.

Professionel vejledning og rådgivning

Bjerring har mere end 40 års erfaring inden for branchen. Vi kan hjælpe med vejledning og rådgivning fra ideer og ønsker til det færdige arrangement.

Kontakt os på salg@bjerring-sales.dk eller på +45 77345206, eller kontakt os via vores kontaktdel på vores hjemmeside.

Tilbage til Kategorien: Bjerring Furniture